• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tíz játékosát ereszti szélnek a Villa  Többek között Nigel Reo-Cokerrel, John Carew-val és Robert Pirésszel is szerződést bontott pénteken az Aston Villa.

  A fent említett három játékos mellett még ketten távoznak a felnőtt keretből, Moustapha Salifuo és Isaiah Osbourne személyében. A fiatalok közül Durell Berry, Ellis Deeney, Calum Flanaghan, Harry Forrester és Arsenio Halfhuid kénytelen új klubot keresni magának.

  A korábbi U21-es válogatott Reo-Coker 2007-ben, 8,5 millió fontért igazolt a West Hamtől a birminghamiekhez. Néhányszor még a csapatkapitányi karszalagot is megkapta, és azt sem mondhatni, hogy alig játszatták volna, a vezetők mégsem számítanak rá a jövőben.

  A korábban a Valenciát is megjárt Carew komoly Bajnokok Ligája-tapasztalatokkal érkezett a Villa Parkba, három évig ő is volt az első számú csatár. A 2010/11-es idényben azonban lecsúszott a ranglétrán, és kölcsön is adták a Stoke Citynek.

  A 37 éves Pirés nem tudta már a régi formáját hozni. Nagy valószínűséggel korábbi arsenalos csapattársához, Thierry Henryhoz hasonlóan ő is az Egyesült Államokban próbál majd szerencsét.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: