• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Guardiola dühös a Chelsea játéka miatt



    A Barcelona mestere, Pep Guardiola szerint a játékvezetőknek keményebben kellene fellépniük azokkal a csapatokkal szemben, melyek annyira passzívan játszanak, mint tegnap a Chelsea.

    Pep GuardiolaA Chelsea és a Barcelona tegnap 0-0-s döntetlent játszott egymással a Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén.

    Mindkét csapatból két-két játékos kapott sárga lapot, de a londoniak körülbelül kétszer annyi szabálytalanságot követtek el, mint  katalánok.  Guardiola szerint a Kékeket passzív játékuk miatt is büntetnie kellett volna a bírónak.

    “A játékosaim sokat elégedetlenkedtek és reklamáltak a játékvezetőnél” – mondta Guardiola a meccs után.

    “Én nem szeretném a bírót okolni ezért vagy azért, de szerintem azt is figyelembe kellett volna vennie, hogy melyik csapat próbált támadni és melyik rombolta a játékot.”

    “Tisztán játszottunk, megpróbáltunk a lehető legkevesebbszer szabálytalankodni és ugyanannyi lapot kaptunk, mint ők. Ez nincs jól, ez így nem igazságos.”

    “A meccs előtt azt mondogattuk, hogy nem fogunk keményen odalépni és szabálytalankodni. Így is tettünk, végig támadtunk a meccsen, mégis ugyanannyi sárgát kaptunk, mint az ellenfél.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: