• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Thiago Alcantara a Manchester Unitedhoz akar menni!



    A támadó középpályásért 18 millió eurós ajánlatot készít elő a MU, viszont még meg kell kapja a zöld jelzést a Nou Camp vezetőitől.
    A spanyol labdarúgás egyik legnagyobb csillaga megegyezett már a MU-val,és bejelentette a Barcelonanak, hogy távozni akar.
    A United biztos abban, hogy 18 millióért megszerzi a 22 éves játékost, akiért a Bayern München is érdeklődik.
    A hírek szerint a Barcelona már nem reménykedik abban, hogy megtarthatja a La Masia neveltjét, annak ellenére sem, hogy több lehetőséget ajánlottak neki.
    Thiago, aki mesterhármast szerzett az U21es EB-n Spanyolország színeiben Olaszország ellen,úgy érzi, hogy túl sokan vannak előtte az első csapatba kerülésért.
    A támadó középpályás szabadságon van jelenleg. Ügynökére valamint édesapjára, a VB győztes Mazinhora hagyta azt, hogy bejelentsék a Barcelonanak távozási szándékát.
    Thiao szerződése 2015ben jár le. 90 milliós kivásárlási ára 18 millióra csökkent, mivel túl keveset játszott a 2012-2013as szezonban, viszont ez megint 90 millió lesz, ha augusztus 1.én is a csapatnál lesz.
    A MU ki akarja használni a viszonylagos olcsó kivásárlási ár előnyét, így ő lenne David Moyes első nagy igazolása. David Moyes hivatalosan hátfőn vette át az irányítást az Old Traffordon.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: