• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Thiago Alcantara a Manchester Unitedhoz akar menni!  A támadó középpályásért 18 millió eurós ajánlatot készít elő a MU, viszont még meg kell kapja a zöld jelzést a Nou Camp vezetőitől.
  A spanyol labdarúgás egyik legnagyobb csillaga megegyezett már a MU-val,és bejelentette a Barcelonanak, hogy távozni akar.
  A United biztos abban, hogy 18 millióért megszerzi a 22 éves játékost, akiért a Bayern München is érdeklődik.
  A hírek szerint a Barcelona már nem reménykedik abban, hogy megtarthatja a La Masia neveltjét, annak ellenére sem, hogy több lehetőséget ajánlottak neki.
  Thiago, aki mesterhármast szerzett az U21es EB-n Spanyolország színeiben Olaszország ellen,úgy érzi, hogy túl sokan vannak előtte az első csapatba kerülésért.
  A támadó középpályás szabadságon van jelenleg. Ügynökére valamint édesapjára, a VB győztes Mazinhora hagyta azt, hogy bejelentsék a Barcelonanak távozási szándékát.
  Thiao szerződése 2015ben jár le. 90 milliós kivásárlási ára 18 millióra csökkent, mivel túl keveset játszott a 2012-2013as szezonban, viszont ez megint 90 millió lesz, ha augusztus 1.én is a csapatnál lesz.
  A MU ki akarja használni a viszonylagos olcsó kivásárlási ár előnyét, így ő lenne David Moyes első nagy igazolása. David Moyes hivatalosan hátfőn vette át az irányítást az Old Traffordon.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: