• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Manchester United 7,2 millió eurós szerződést ajánl Thiago Alcantaranak!  A PL címvédő megegyezett a Barcelona csillagával, miután ennek képviselői tárgyaltak a csapattal. A MU megháromszorozza fizetését.
  A MU heti 140 ezres fizetést ad a középpályásnak.
  A Goal jelentése szerint a 22 éves játékos el akarja hagyni a Camp Nout, miután megegyezett az angolokkal.
  Egyes jelentések szerint a United 18 millióért hozza el a játékost, aki iránt viszont a Bayern München is érdeklődik, és akit a Barcelona is meg akar tartani. Ezért is találkozott Sandro Rosell Mazinhoval, a játékos édesapjával az elmúlt héten.
  Thiago jelenleg pihen, de a Barcelona vezetői maradásra akarják bírni, viszont a játékos távozni akar, hogy az első csapatban játsszon, mivel szerepelni akar a VB-n.
  Jelenlegi szerződése 2015ig tart, viszont a kevés játékperc miatt a kivásárlási ára 18 millióra csökkent 90 millióról.
  Februárban a játékos arról beszélt, hogy annyi percet akar játszani, amennyit csak lehet, viszont csalódott, mivel csak kiegészítő ember volt Xavi, Iniesta és Fabregas mellett.
  Augusztus 1én viszont újra 90 millió lesz a kivásárlási ára, ha addig a csapatnál marad.
  A 7.2 milliós fizetéssel a játékos többet fog keresni, mint Phil Jones, Danny Welbeck és Shinji Kagawa, aki csak kicsivel keresnek többet, mint heti 81000 euró.
  A United meg akarja szerezni a játékost. David Moyes hétfőn kezdi meg a munkát, még azelőtt, hogy a csapat július 3.án edzeni kezdene Carringtonban.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: