• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Manchester United kész tárgyalni Chicharitoval!  A csapat illetékesei készek tárgyalni a mexikóival, hogy javítsák ennek heti 60 ezer fontos szerződését. Chicharito
  A mexikói nemrég beszélt arról, hogy elégedetlen a kevés lehetőség miatt, viszont fontos tagja a csapatnak.
  A United meg akarja hosszabbítani a csatár szerződését, melyből jelenleg 2 év van, és ez alapján heti 60 ezer fontos keres.
  Hernandezt az Arsenallal és a Tottenhammel is szóba hozták már, viszont elismerte, hogy ha távozna, akkor külföldre menne.
  Az egykori United edző, Rene Meulensteen elismerte, hogy a 25 éves csatár más csapatot fog keresni, hogyha nem kap rendszeres lehetőséget.
  “Hernandez elér egy kort, amikor kezdő akar lenne, és ha ezt a lehetőséget csak egy másik PL-es topcsapatnál kapja meg, akkor lehet elgondolkodik, viszont nem lesz egyszerű elhagyni a Manchester Unitedet,”mondta.
  Moyes viszont elmondta, hogy támogatja Chicharitot, mert a bajnoknak szüksége van arra a csatárra, aki 4 gólt szerzett az eddigi 9 meccsén.
  A csatár ügynöke, Eduardo Hernandez elmondta, hogy a csatár a nyáron visszautasította a Valencia ajánlatát a United miatt, mivel a játékos motiváltabb mint bármikor korábban az Álmok Színházában.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: