• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A City fizetne is a Spursnek, hogy elvigye Adebayort  A Manchester City hajlandó lenne állni Emmanuel Adebayor fizetésének több mint a felét, ha a Tottenham Hotspur kölcsönvenné a csatárt.

  A City menedzsere, Roberto Mancini mielőbb szeretné az Etihad Stadium kapuin kívül tudni az előző szezonban a Real Madridot is megjárt togóit.

  Már a felkészülési meccseken sem játszatta az afrikait, és azt is kilátásba helyezte, hogy a 25 fős bajnoki keretbe sem fogja nevezni, ha nem viszi el időben egy másik csapat.

  A Tottenham élénk érdeklődést mutat a csatár iránt, de nem szeretnének és nem is tudnának heti 170 ezer fontot fizetni neki, de a City hajlandó lenne besegíteni.

  Úgy tudni, a manchesteriek heti 90 ezer fonttal vennék ki a részükett a játékos fizetéséből, így a Spursnek már “csak” 80 ezret kellene a számlájára utalni.

  Egyes hírek szerint a londoniak menedzsere, Daniel Levy azt is megpróbálja kiharcolni, hogy csapata a szezon végén 12 millió fontért véglegesíthesse a 27 éves gólzsák szerződését.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: