• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nasri: Pellegrini Wengerre emlékeztet!  A francia, aki nehéz időszakot élt meg az elmúlt szezonban Mancini vezetése alatt, elmondta, hogy jó a kapcsolata az új edzővel, és azt, hogy így visszanyerte a legjobb formáját.Nasri
  A francia elismerte, hogy nehéz szezonja volt Roberto Mancinivel, mivel nem tudta elfogadtatni magát, míg a City elvesztette a bajnoki címet a Manchester Uniteddal szemben.
  De Nasri új életre kelt az Etihadban az új, támadóbb stílus miatt, és elismerte, hogy ebben fontos szerepet játszik az is, hogy jó a kapcsolata Pellegrinivel, és ez is részt játszik a sikerben.
  “Az előző szezon nehéz volt nekem is, személyes okok miatt is, valamint az EB-s hiba miatt is,”mondta a Daily Mirrornak.
  “Ezen a nyáron viszont kiszellőztettem a gondolataimat, és sokkal határozottabban tértem vissza, hogy egy nagyszerű szezont produkáljak.
  “De most minden jól megy: egy jobb helyen vagyok, és minden úgy megy, ahogy akarom. Pellegrini Arsenere emlékeztet, főleg a munkamenetében.
  “Ugyanaz a hozzáállása, ahogy beszél a játékosokkal, és ahogy elmondja nekik azt, hogy mi jó és mi nem.
  “De mindig konstruktív, és mindig tudja, mit akar tőled, és, hogy mit akar a csapattól.
  “Úgy érzem, hogy bízik bennem, és felelősséget ad nekem a pályán. Amikor az edző ilyen, akkor vissza akarod fizetni a beléd fektetett bizalmat-ezt próbálom most.”
  Nasri szerint az egyik legjobb időszakát éli most meg, és szereti a focit, és elismerte azt, hogy még mindig élvezi a játékot.
  “Mosolyognom kell, mivel mi, focistaként, nagyon szerencsések vagyunk, hogy azt tehetjük amit. De ez nem csak a munkám.
  “Ez a szenvedélyem is. Mosollyal kell játsszak, mivel ilyenkor megy leginkább jól a játék.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: