• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • De Bruyne már várja a jövőt!



    Kevin de Bruyne elmondta, hogy nem bánta meg azt, hogy a Chelseanél maradt, és később dönti azt el, hogy kölcsönadását kéri e januárban.De Bruyne
    A belga középpályás sikeres évet töltött kölcsönben a Werder Bremennél az elmúlt szezonban, és remélte, hogy kezdő lehet majd a Stamford Bridgen.
    nem túl sok lehetőséget kapott Jose Mourinhotól, és Marc Wilmots is azt ajánlotta neki, hogy máshol kellene csapatot keressen, hogy rendszeres kezdő legyen.
    De Bruyne szerint még túl korai a jövőjéről gondolkodni, viszont elgondolkodik ezen az Új Évben.
    Belgium 2-0ra kapott ki Kolumbiától csütörtökön, és ekkor kérdezték meg egy esetleges kölcsönadásról őt:”Lehet. A Chelsea a kenyéradóm, és ő dönt a jövőmről. Nem beszélhetek még januárról, hogyha november van csak. Sok minden történhet még.
    “Elég jól érzem magam. A Chelseanél játszok, bizonyítok, és elég jól teljesítek. A vezetőedző azt mondta júliusban, hogy maradjak. Nem vagyok egy nehéz személyiség, és most nincs mit sajnáljak.”
    De Bruynet az 58.percben cserélték le Kolumbia ellen. Mourinho is nézte a meccset, de a játékos később elismerte, hogy nem a legjobb formában játszott.
    “Tudtam, hogy Mourinho is itt volt, de nem zavart. Volt, hogy párszor úgy tűnt, hogy erőltettem a játékot, de az elmúlt évben is ezt tettem.
    “Ha sokáig nem játszol, akkor nem lehet elvárni azt, hogy a topon legyél már az első meccseden.
    “Nem egyszerű nekem. Nem vesztettem el az önbizalmamat, csak hiányzik a meccsrutin.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: