• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Marko Marin:A következő vezetőedző dönti el a jövőmet!  A német játékmester elismerte a Goalnak azt, hogy a következő vezetőedző dönt majd a jövőjéről.
  A német válogatott Marin elismerte, hogy a jövője a következő vezetőedzőtől függ, aki várhatóan Jose Mourinho lesz.
  Megkérdezték arról is, hogy menne e kölcsönbe, mivel a Chelseanél csak 6 meccset játszott.
  “Nehéz a következő szezonról beszélni, mert még nem ismerjük a vezetőedzőnket.Megvárom ki jön, és vele fogok tárgyalni.”
  Marin a Bundesliga egyik legnagyobb tehetsége volt, míg a tavaly nyáron nem jött át a Chelseahez. A sérülések miatt kihagyta a szezon első felét. Marin nem hallott még semmit arról, hogy Mourinho érkezik vagy sem, de elismeri, hogy azok, akik már játszottak Mourinho irányítása alatt a Chelseanél, már nagyon várják azt, hogy visszatérjen.
  “Nem szeretek csak lehetőségekről beszélni, de már beszéltem azokkal, akik játszottak az irányítása alatt. Mindenki örömmel fogadná Mourinhot, ha visszatérne.”
  Azelőtt, hogy Chelsea 5-3ra kapott ki a Yankee Stadiumban a Manchester Citytől, a Chelsea csapat a BL döntőt nézte, melyben a Bayern 2-1re győzte le a Dortmundot. Marin büszke arra, hogy 2 német csapat játszott egy meglehetősen élvezetes meccset.
  “Összetett meccs volt. Az első félidőben a Dortmund volt jobb, de a Bayernnek is volt pár nagy helyzete. A végén a Bayern szerencsés is volt egy kicsit. Nagyszerű szezonjuk volt, és megérdemlik a címet.
  “Németországban mindenki boldog, hogy 2 német csapat volt a döntőben. Hosszú idő után újra német csapat nyerte a BL-t.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: