• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Schürrle:Mourinho különleges személyiség!  A német válogatott Mesut Özillel és Sami Khediraval is beszélt, mielőtt a Chelseahez ment, és Joachim Low is rábólintott a váltásra.
  A kékek a héten jelentették be, hogy megegyeztek a német játékos átigazolásáról, nagyjából 18 millió font körüli összegért. Schurrle a Chelsea első igazolása Mourinho visszajövetele óta, és szerinte a “Special One” kifejezi a tréner személyiségét.
  “Különleges személyiség, és laza,”mondta a Bildnek. “Találkoztuk Michael Ballack búcsúmeccsén, és ezt mondta:”Te az én játékosom vagy!”
  Schurrle beszélt válogatottbeli társaival, Mesut Özillel és Sami Khediraval is, akik játszottak Mourinho vezetése alatt a Real Madridnál. Ez fontos szerepet játszott abban, hogy a Stamford Bridgere igazolt.
  “Mindketten azt mondták, hogy ő a legjobb edző, akivel valaha is dolgoztak,”mondta.
  Schürrlet sokan kritizálták döntése miatt, mivel a VB helyét kockáztatja azzal, hogy egy olyan erős kerethez csatlakozik, mint a Chelsea-é, ahol nehezebb lesz rendszeres játéklehetőséghez jutnia, mint a Bayer Leverkusennél. A 22 éves német viszont kijelentette, hogy Joachim Löw is támogatta döntését.

  “Szerinte a Chelsea stílusa passzol hozzám.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: