• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho: Mindig én vagyok a rossz fiú!  A Chelsea menedzsere az FA-Kupa kudarc után nyilatkozott, és folytatta az elmúlt időszakban Wenger és közte elhangzott nyilatkozat háborút.
  MourinhoPénteken Mourinho Wengert bukás-specialistának hívta, miután a francia elmondta, hogy szerinte Mourinho fél a kudarctól, és emiatt nem tartja csapatát esélyesnek a bajnoki címre.
  A Chelsea vezetőedzőjét a nyilatkozatokról kérdezték a City meccs után, és magát rossznak állította be ebben az epizódban.
  “Ez a média hibája. Mindig van valaki, aki a rossz fiú,”mondta Mourinho.
  “Ezt akarják önök. Az egyik udvarias, a másik pedig rossz. Nem vagyok viszont meglepődve.”
  A Chelsea a Manchester City ellen esett ki az FA-Kupában. A City Stevan Jovetic és a visszatérő Samir Nasri góljai által nyert az Etihadban.
  Mourinho elismerte a sikert, és szerinte is a jobbik csapat nyert. Elmondta viszont azt, hogy a 2.gól előtt Nasri lesen volt, és emiatt kritizálta a bírót, Phil Dowd-t, és segítőit, a 2.félidői produkció miatt.
  “A fociban akkor van béke, ha a jobbik csapat nyer.”
  A portugál viszont nem volt elégedett Samuel Eto’o-val:”Vannak dolgok amiket nem mondhatok el, amiket megtartok magamnak.
  “Nem akarok személyeskedni. Nem akarok a csatáromról beszélni, se a védőkről, vagy a balbekkről. Csapat vagyunk, ha nyerünk, ha vesztünk.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: