• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry: Bizonyítottam, hogy Benitez tévedett!



    A Chelsea kapitánya, John Terry elmondta, hogy bizonyította azt, hogy Rafa Benitez tévedett, miután a 4. bajnoki címére vezette a csapatát.stoke-v-chelsea-john-terry-premier-league-football_3243864
    Terry alapember volt az idén, és vasárnap is, amikor a Chelsea 1-0-ra győzte le a Crystal Palace csapatát, és 3 meccsel a vége előtt már bajnoki címet ünnepelhetett.
    Az angol védő kevesebb lehetőséget kapott, amikor Benitez vezette a csapatot a 2012-13as szezonban, viszont új életre kelt Mourinho vezetése alatt.
    “Valaki, és tudjuk, hogy ki, azt mondta, hogy nem tudok már 2 meccset játszani 1 hét alatt, viszont úgy gondolom, bizonyítottam azt, hogy tévedett, “mondta a Sky Sportsnak.
    “Nagyszerű játékosok és menedzser van körülöttem.”
    A csapat 2010 óta először lett bajnok, miután Eden Hazard büntető utáni kipattanóból lőtt góljával megszerezték a Palace ellen a 3 pontot. Terry ezt mondta: “Ez egy nagyszerű érzés. Nagyon keményen dolgoztunk, és nagyon jó ezt elérni.
    “Kicsit idegesek voltunk-a Palace jó csapat, és megnehezítették a dolgunkat. Eden góljával viszont nyertünk.
    “Emiatt élek. 5 éve nem nyertünk bajnoki címet. Az első bajnoki cím nagyon különleges volt, de eltelik 4-5 év utána. Nagyon jó érzés ez most.”

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: