• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger fél a Chelsea erejétől!  Arsene Wenger elismerte azt, hogy fél attól, mit művelhet a Chelsea nyáron az átigazolási piacon.
  A BL címvédő 160 millió fontot költött 2011 óta, többek között Fernando Torresre, Eden Hazardra, Oscarra, David Luizra és Juan Matara.
  A francia erről csak álmodhat az Arsenalnál. A Chelsea gazdag tulajdonosának, Roman Abramovichnak köszönhetően várható, hogy újra jelentős szereplő lesz az átigazolási piacon.
  Wenger szerint a Chelsea nagyon sok mindent fog tenni a nyáron, de ő semmit nem tud arról, hogy leigazolnák a kékek az Atletico Madrid csatárát, Radamel Falcaot.
  “Félek attól, amit a Chelsea művelhet a nyáron.
  “Fel lehetünk készülve arra, hogy ők fogják az egyik legtöbbet költeni igazolásokra.
  “Akkor is, ha már megvan az erős alapjuk,olyan fiatalokkal, mint Oscar, Juan Mata, Ramires, és Eden Hazard, úgy is sokat fognak költeni a nyáron.
  “Sokat halhattunk az Atletico Madridos Radamel Falcaoról. Sokak szerint már minden kész, de én még semmit nem hallottam.
  Az ideiglenes menedzser, Rafa Benitez már mondta, hogy nem ő lesz jövőre a csapatnál, és sokan a Real Madridos Jose Mourinho visszatérését várják.
  Wenger szerint Benitez jó munkát végzett, de elismerte azt, hogy Mourinho nagyon jót tenne a Chelseanek.
  “Szerintem a Chelseanek jó edzője van Rafa Benitez személyében, de ha elválnak útjaik a szezon végén, akkor persze, hogy jó megoldás lenne Jose Mourinho.
  “Mourinho az egyik legjobb a világon, de úgy gondolom, hogy Benitez is jó munkát végez a Stamford Bridgen.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: