• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho: A Chelseanek már nincs esélye a bajnoki címre!  John Terry öngólja révén kapott ki a csapat a Selhurst Parkban, és Mou szerint ezen vereség által minden esélyük elszállt a bajnoki címre.Mourinho
  John Terry gólja révén nyert a Chelsea ellen a Palace, és így csak 1 pont előnyük maradt a Poollal szemben, és 3 a Cityvel szemben. Az 1.helyen állnak, de a többiek előzhetnek, ha nyernek.
  A meccs után Mou elmondta, hogy Tony Pulis csapata jól játszott, és elmondta azt, hogy így a Chelsea elvesztette minden reményét arra, hogy 2010 után újra bajnok legyen.
  “Úgy gondolom, hogy minden esélyük elszállt az 1.helyre,”mondta a BBC Radio 5livenak.
  “Most a többiek eredményétől függünk.
  “Ma 3 pontot vesztettünk. Egy olyan csapat ellen kaptunk ki, amely jobb volt nálunk lelkileg és mentalitásában is. Csak magunkat szidhatjuk.
  “Úgy gondolom, hogy megérdemelték a győzelmet, bár nekünk is voltak jó helyzeteink, de a kapusuk jó pár védést is bemutatott. A mi legnagyobb helyzeteink az 1.félidőben voltak.
  “Az ő lelkesedésük, a mentalitásuk és a hozzáállásuk is jobb volt. A csapat hangulata miatt is megérdemelték a győzelmet.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: