• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mowbray: “Bent maradhatunk”



    A West Bromwich Albion mestere, Tony Mowbray a Fulham elleni siker után elmondta, játékosaiban van elég önbizalom ahhoz, hogy a csapat bent maradjon a Premier Ligában.

    Roman Bednar második félidőben szerzett góljával a birminghamiek megszerezték sorozatban második győzelmüket. Ez volt a támadó harmadik gólja a szezonban.

    Az Albion egygólos győzelme megérdemeltnek mondható, hiszen a második félidőben szinte végig ők domináltak és Bednar mesterhármasig juthatott volna, de egyszer a keresztlécről pattant ki távoli bombája, egyszer pedig Mark Schwarzer védett nagyot.

    “Tudjuk, hogy egy meglehetősen erős csapat ellen játszottunk. Clint Dempsey-vel az élen sok problémát okoztak nekünk, különösen az első játékrészben.” – mondta Mowbray.

    “Az első félidőben arra kénszerítettek minket, hogy a lehető legjobbat adjuk ki magunkból. Jimmy Bullard és Danny Murphy nagyszerű játékosok.”

    “A második félidőben viszont szerintem kiérdemeltük a győzelmet. Jobb helyzeteink voltak, előttünk adódott több lehetőség, nagyon örülök, hogy sikerült begyötörni azt a gólt és megszerezni a három pontot.”

    “Nagyon fontos számunkra ez az eredmény, ez önbizalmat adott a játékosoknak, hogy ők is elhiggyék, van keresnivalónk az élvonalban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: