• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry: Igazolni kell!  A Chelsea csapatkapitánya, John Terry szerint csapatának mindenképpen erősítenie kell nyáron, ha jövőre szeretne bajnoki címet ünnepelni.

  A londoniak 2-1-es vereséget szenvedtek az Old Traffordon a Manchester United ellen, így csoda kellene ahhoz, hogy a hátralévő két meccsen megelőzzék a Vörös Ördögöket és bajnokok legyenek.

  Terry éppen ezért már a következő szezonra gondol. Szerinte, a Kékek csak akkor érhetnek oda az első helyre, ha a nyári átigazolási időszakban komoly erősítéseket eszközölnek.

  “Mindig is azon a véleményen voltam, hogy nyáron vennünk kell néhány játékost. José Mourinho időszakában hatalmas keretünk volt. 11-13 olyan játékosunk volt, akik szó szerint nem is játszottak, de mind kiváló képességű futballisták voltak, bármikor beállhattak volna a többiek helyére” – mondta az angol védő.

  “Sok játékos távozott az utóbbi időszakban, de nem hibáztatok a klubot, vagy Roman Abramovicsot, rengeteg pénzt pumpált már a klubba, de akkor is azt mondom, több játékos kell.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: