• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scolari: “Terry nem tett meg mindent”



    A Chelsea korábbi menedzsere, Luiz Felipe Scolari úgy érzi, John Terry nem támogatta eléggé a csapatot és ez vezetett a kirúgásához.

    John TerryA Kékek ma este a Watforddal csapnak majd össze az FA Kupa ötödik fordulójában. A csapatot Ray Wilkins vezényli majd, Guus Hiddink egyelőre csak a lelátón ül majd.

    Scolarit alig hét hónap után küldte el a Chelsea a kispadról, mivel az eredmények sem voltak a várakozásoknak megfelelőek és a játékosok között klikkesedés volt.

    A londoniak 16 pontot hullajtottak el hazai pályán a Vb-győztes brazil mester irányítása alatt és a Ligakupából is kiestek a másodosztályú Burnley-vel szemben.

    A tulajdonosnál, Roman Abramovichnál akkor telt be a pohár, amikor a csapat a negyedik helyre zuhant egy Hull City elleni döntetlent követően.

    Terry úgy érzi, ő minden támogatást megadot Scolarinak, de a menedzser szerint az angol válogatott bekk nem tudta az összes játékost maga mögé állítani.

    “Természetesen én mindenben támogattam Terryt. Biztos vagyok bene, hogy, ha megkérdeznénk három-négy játékost, ők is ezt mondanák.” – mondta kirúgása után a brazil.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: