• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cahill 14 őrült hónapról beszél!  A Chelsea védője, Gary Cahill szerint 14 őrült hónapja volt, amikor is már 3 edző irányította a csapatot.
  Az egykori Bolton védő a londoniakhoz 14 hónapja érkezett 8,5 millió euró körüli összegért, és ebben a szezonban kulcsjátékos lett Rafa Benitez irányítása alatt, mivel 42 alkalommal szerepelt a lehetséges 52ből.
  Az angol így beszélt erről a The Telegraphnak:
  “Úgy érzem, mintha 5 éve itt lennék. Sok minden történt ez idő alatt.
  “Egy kicsit őrült időszak volt. Nyertünk FA Kupát, BL-t, ami a legjobb sorozat, amiben csak szerepelhetsz, viszont vesztettünk a döntőt is. Nagyon őrült az egész.
  “A legjobb az, hogy nagy meccseket játszhatok. Játszhattam a BL-ben, mivel megnyertük, és játszottam is. Az angol meccsek is sokat segítettek.
  “Egy kissebb klubtól jössz, és az emberek kérdik, hogy tudsz e majd játszani itt, képes vagy e rá? És mindig úgy érzed, hogy bizonyítanod kell nekik.
  “Én mindig azt akarom bizonyítani, hogy helyem van a Chelsea kezdőjében.”
  Annak ellenére, hogy a szurkolók nem kedvelik, Cahill szerint Rafa Benitez munkája nagyon nehéz a Stamford Bridgen.
  “Sokat tudunk, és azt, hogy mit várnak el tőlünk.Nagyon alaposak, arról, hogy mit akarnak látni, és hogy mit játsszunk, de nehéz, mivel nagyon sok meccst játszunk,”mondta.
  “Nem tudom megmondani, hogy hány alkalommal volt mindenki egészséges.
  “Volt olyan meccs, amikor a fele azoknak aki nem játszott edzett, a másik fele nem. Nehéz a menedzser dolga is, mivel nem sok alkalommal látja eggyütt az egész társaságot az edzéseken.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: