• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez megdícsérte a Cahill-Ivanovic párost!  Rafa Benitez szerint a Cahill-Ivanovic páros sokkal jobban megérti a középvédői posztot.


  Annak ellenére, hogy csak 17 gólt kaptak a PL-ben, annak ellenére, hogy a Kékek védelmi problémákkal küzdenek, Terry térdsérülése valamint David Luiz rossz formája miatt.
  A brazilt egy védekező középpályási posztra mozgatták, és így a szerb és angol válogatott erős párost alkothatott, és a Stamford Bridgen dolgozó vezetőedző szerint a nehéz edzések eredményhez vezettek.
  ” Cahill és Ivanovic jó játékosok, és jól megértik egymást, és ez mostanra csak jobb lett. Igazodunk, de ez jó játékosokkal sokkal könnyebb”, mondta a The Mirror-nak.
  ” Mióta megérkeztem, más védőkkel dolgoztunk. A csapat védelme erős, és megvan az egyensúly is, mivel támadni is tudunk.
  ” Mindig kérdéses, hogy érdemes e órákat a pályán és az edzőközpontban tölteni. Itt láthatják a választ a kérdésre (Ivanoviccal és Cahillel).”
  A párosnak komoly tesztje lesz a hatodik helyezett Everton elleni vasárnap délutáni meccs. A Toffees megelőzheti a Chelseat, és 3. lehet, ha nyer a Goodison Parkban, és ezzel a Chelsea nem lenne az első 4-ben sem a forduló után.
  A BL címvédő kiesett a csoportkörben, és jelenleg 14 pontos a hátránya a Manchester Uniteddal szemben, habár 2 meccsel kevesebbet játszott.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: