• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nem indul eljárás Hazard ellen!  A Chelsea középpályása, Eden Hazard ellen nem indul eljárás, miután megrúgta a labdaszedőt a Ligakupa elődöntő visszavágóján, a Swansea ellen.

  A meccs 0-0ra végződött, így a Swansea jutott tovább az első fordulós 2-0 után, de a beszédtéma a belga válogatott valamint a 17 éves labdaszedő közötti incidens.
  A tinédzser a labdára esett, és Hazard amiatt rúgta meg, hogy visszaszerezze a labdát. Emiatt állította ki Chris Foy játékvezető.
  Hazard később elnézést kért ezért, és a Swansea elismerte, hogy nem fordul a rendőrséghez később emiatt.
  “A rendőrség beszélt a fiúval, valamint az édesapjával is, de nem indítanak eljárást, így az ügyet lezártnak tekinthetjük,” mondta a Swansea sajtófőnöke.
  “A labdaszedő bement a Chelsea öltözőjébe, és kezet fogott Eden Hazarddal. John Terry és Frank Lampard is példamutatóan viselkedett, abban, ahogy a fiút fogadták az öltözőben.
  “Megkérdeztük a Chelseat, hogy bejöhet, és a felszerelésekkel foglalkozó hölgyünk bevitte. Kezet fogtak egymással, és most már minden rendben van.
  “Az ügyet lezártnak tekintjük. 6 éve labdaszedő nálunk, és soha nem volt semmi baj vele a stadiumban.”
  A Chelsea vezetőedzője, Rafa Benitez hozzátette, hogy az esetet felülvizsgálják a klubnál, és megszidják Hazardot, hogy így vezette le a feszültséget.
  “A labdaszedő fiú az öltözőben kibékült Hazarddal, és megbocsátottak egymásnak. Mindketten tudták, hogy rosszat tettek,” tette hozzá.
  “Ő húzta az időt, Hazard pedig ideges volt. Gyorsan meg akarta szerezni a labdát, de mindketten hibát követtek el. Erről nem érdemes többet beszélni.
  “Ezt megoldjuk a klubon belül. Elemezzük a helyzetet, és meglátjuk, hogy lesz e utólagos büntetés az FA részéről.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: