• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez elismeri Fergie elutasítását!  A Chelsea ideiglenes edzője, Rafael Benitez azzal vádolta Sir Alex Fergusont, hogy elutasította őt, mikor kezet akart fogni vele az FA Kupa meccs előtt.
  Benitez a kezét nyújtotta, viszont a MU vezetőedzője csak elsétált előtte, anélkül, hogy tett volna valamit.
  A Chelsea edzője csapata döntetlenje után így beszélt:” Vártam a kezdetnél, de csak rajta múlott, mert vártam rá.
  “Kérdezzék meg, ha merik. Ez az ő döntése volt. Kész voltam, és vártam. Vagyok annyira jólnevelt, hogy tudjam, hogy sokan néznek minket, és azt, hogy mit kell tegyek.”
  Benitez, aki a rivalizálást még a Liverpool-i időszakból hozta, nem akart kezet rázni a skóttal a meccs után, melyen a címvédő 2-0ról jött vissza, hogy újrajátszák majd a meccset a Stamford Bridgen.
  “Ünnepeltem a játékosaimmal,”mondta a spanyol.
  Eden Hazard és Ramires 2.félidei góljai döntetlenre mentették a meccset, de Benitez szerint megérdemelt volt ez. A győzelmet a jó formában levő David de Gea akadályozta meg, a végén, Juan Mata akciójánál.
  “Elemeztük a meccset, és megérdemeltük volna, hogy nyerjünk.”tette hozzá. “Az első félidőben volt 2 hibánk, és kaptunk 2 gólt, de a 2.félidőben jó formában voltunk, és sok helyzetet dolgoztunk ki.
  “Minden kedvező volt számukra:otthon játszottak, az ezt megelőző meccsük kedden volt, mi Romániából jöttünk, és megint utaznunk kellett erre a meccsre, így nagyon elégedett lehetek a játékosaimmal.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: