• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney nyugalmat kér Mata számára!  Az angol válogatott szerint biztatóan játszottak az Arsenal ellen, és azt is elmondta, hogy szerinte Mata nagy játékos, viszont időre van szüksége.Juan Mata
  Mata 4 meccsen volt kezdő átigazolása óta, viszont csak 1 alkalommal nyert.
  David Moyessal kemény szezonja van a címvédőnek, Rooneyt viszont lenyűgözte új spanyol csapattársa.
  Figyelmeztette viszont Matat, hogy még időre lehet szüksége míg a legjobb formába lendül, mellette, valamint Robin van Persie mellett.
  “Ez nagyszerű. Juan idejött, és egy újabb világklasszis van a csapatban.
  “Idő kell viszont neki-minden játékosnak idő kell, hogy beilleszkedjen, de reméljük azt, hogy betalál, és segíti a csapat sikerét.”
  Az Arsenal elleni 0-0 után a United 7., és 15 pont a hátránya a Chelseavel szemben.
  Rooney elmondta korábban, hogy csak egy távoli hídnak látja a bajnoki címet, viszont szerinte biztató volt a csapat játéka az Arsenal ellen.
  “Úgy gondolom jól játszottunk, és ez egy kiinduló pont lehet. Az Arsenal egy jó csapat, de mi jól védekeztünk, bár élhettünk volna a helyzeteinkkel.
  “Pontot szerezni az Arsenalnál mindig jó eredmény, és építhetünk erre.Sok start-stop pontunk volt idén, viszont remélem, hogy építhetünk erre az eredményre.
  “Van egy kis szünetünk a folytatás előtt, és remélem, hogy jól fel tudunk készülni majd az előttünk álló nagy meccsekre.”

  Forrás.www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: