• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-25.forduló-Behrangozó!  A hétközi forduló meccseit kedden és szerdán játsszák, és van köztük számos jó meccs is.premier league

  Arsenal-Leicester
  1es kellene legyen. A Tottenham elleni vereség után az Arsenal mindent meg kell tegyen, hogy valamivel feljebb tudjon kapaszkodni.
  Ehhez ideális ellenfél lehet a Leicester, amely az utolsó, és nincs is valami nagy formában. Az elmúlt fordulóban is kikaptak, és nem hiszem azt, hogy a Spurs elleni vereség annyira megtörte volna őket, hogy most ne tudjanak nyerni.

  Hull-Aston Villa
  Kiesési derbi, amelyen a 16. és a 18.meccsel egymással.
  A Hull tűnik gyengébbnek, viszont segíthet rajtuk a hazai pálya.
  A Villanak valamivel azért jobb csapata van, viszont nem biztos, hogy idegenben ez elő fog jönni.
  Egyik csapat sincsen valami kiugróan nagy formában, és ez igaz a támadókra is, így egy under jónak tűnhet erre a meccsre.

  Sunderland-QPR
  A QPR az ilyen meccseken kellene pontokat hozzon, viszont a Sunderland van annyira erős, főleg hazai pályán, hogy egy pontot mindenképpen otthon tudjon tartani, legalább egy gól nélküli döntetlennel.
  A fekete macskák mellett szól minden, mivel a QPR nemrég maradt edző nélkül, nincsenek is valami nagy formában, és a tabellán elfoglalt helyük sem valami biztató.
  Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a QPR nem erősödött valami sokat a télen, nem nagyon látok okot arra, miért ne nyerne a Sunderland.

  Liverpool-Tottenham
  A forduló rangadójára az Anfielden kerül sor.
  A jó formában levő Pool fogadja azt a Tottenhamet, amely az előző körben nyerni tudott az Arsenal ellen, Kane duplája révén.
  A Tottenham célja a 4.hely, ami nincs olyan messze a csapattól, ez pedig plusz motivációt adhat nekik.
  A Pool az Everton ellen is jól ment, de a helyzeteik nem mentek be.
  A Tottenham nagy formában van, és ez legalább 1 pontot ér majd nekik az Anfield Roadon.

  Manchester United-Burnley
  Nyernie kell a Unitednak, ha akarja tartani a lépést a Southamptonnal.
  A Burnley nem játszott rossz meccset az elmúlt fordulóban, viszont 2 gólos előnyről sem tudta behúzni a meccset.
  A United ellen sokkal nehezebb dolguk lesz, főleg úgy, hogy a West Ham csapata ellen nem játszottak valami nagy meccset, így most bőven van mit bizonyítani.
  Nyerni fognak a hazaiak, viszont kell feltétlenül leírni a Burnleyt sem.

  Southampton-West Ham
  Érdekes meccs, mivel a 3. játszik egy olyan csapattal, amelynek idén nagyon jól ment a nagyok ellen.
  A Soton most nagyon jól áll, viszont a West Ham ellen a csapatnak nagyon oda kell tennie magát, hogyha nyerni akar, mivel a West Ham nagyon nehéz ellenfél, még idegenben is.
  A szentek az elmúlt meccsen is bizonyították azt, hogy a védelem a csapat legerősebb része, mivel 1-0ra tudtak csak nyerni, úgy, hogy az ellenfél a nem túl erős QPR volt.
  Kiegyenlített lesz ez a mérkőzés, a 0-0 sem elképzelhetetlen.

  Chelsea-Everton
  A jó formában levő Chelsea fogadja hazai pályán azt az Evertont, amely az elmúlt fordulóban gól nélkül húzta ki a Liverpool elleni meccset.
  Az Everton idén nem túlzottan erős, ha tavalyhoz viszonyítjuk, ez pedig kapóra jön most annak a Chelseanek, amely már 7 ponttal vezet a Manchester City ellen.
  A Chelsea hazai pályán nyerni akar, és szerintem ezt hozza is majd, bár intő jelnek azért nem árt tudni azt, hogy nem éppen a legsimábban nyertek az elmúlt körben a 16. Villa ellen.
  A hazai csapat és a bajnokság legjobb góllövője is Diego Costa, aki 17 gólnál tart, viszont január közepe óta nem talált be, így lenne neki is mit törlesztenie most.

  Stoke-Manchester City
  Nehéz feladat vár idegenben a Manchester Cityre, amely az elmúlt körben is csak nehezen tudott otthon tartani 1 pontot a Hull ellen.
  Az elefántcsontparti játékosok nélkül felálló Citynek nehéz dolga lesz, mivel Yaya Toure a csapat egyik legjobbja, a hiányát pedig mindig megérzi a csapat, ahogy ez látható volt eddig is.
  4 meccses nyeretlenségi szériában van jelenleg a címvédő, amelynek köszönhetően a City hátránya már 7 pont. Ez nem tűnhet soknak, viszont a Chelsea az utóbbi időben nemigen botladozik, így nagyon nehéz dolga lesz Pellegrini fiainak, hogyha ezt a hátrányt be akarják majd hozni.
  A Stoke kemény dió, amelyet az elmúlt körben a Newcastle sem tudott legyőzni. Az Arsenal ellen 3al kaptak ki a hazaiak, ezt pedig biztató lehet a Citynek. Sokkalta erősebb a City kerete, ezt pedig most bizonyítania is kell.

  Crystal Palace-Newcastle United
  Különös meccsre van kilátás a Selhurst Parkban, ahol is a Pardew vezette Palace fogadja a korábban Pardew vezette szarkákat.
  A Palace nagyjából ugyanazt a játékerőt képviseli, mint a Newcastle, amelyet viszont Pardew valószínű, hogy tökéletesen ismer, ezért nem lehet meglepő egy váratlan taktika sem, hogy ezáltal zökkentse ki Pardewt.
  Nagyjából bármilyen eredmény várható ezen a meccsen, viszont Pardew és a hazai pálya miatt a londoniakat érzem esélyesebbnek.

  WBA-Swansea
  A forduló zárómeccsén a West Brom próbálja meg legyőzni hazai pályán a Swanseat.
  Van esélyük is erre, a hazai pálya előnye miatt, viszont a Swansea játékosállománya révén van előnyben.
  A WBA célja a bennmaradás, ami eddig össze is jöhet nekik, mivel a 15.helyen állnak, úgy, hogy a 18. Hull 3 pontra van tőlük. A West Bromot a leginkább védekező stílusáról híres Tony Pulis irányítja, így nem kell túl sokat várni a csapattól, már ami a góllövést illeti.
  A Swansea 28 gólt lőtt eddig, ami nem valami sok, ha azt nézzük, hogy a Chelsea már 54nél tart.
  X2 várható erre a meccsre, viszont nem érdemes túl sok gólra számítani.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Forduló, Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: