• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry: “Győznünk kell!”



    John Terry jól tudja, a Chelsea nagy lépést tehet a bajnoki cím megszerzése felé, ha kedden legyőzi a Bolton Wandererst.

    A Manchester United Blackburn Rovers elleni gól nélküli döntetlenjének köszönhetően a Kékek négy pontra megléphetnek a tabella élén, ha megnyerik a fehér mezesek elleni bajnokijukat.

    A londoniaknak ebben a szezonban több lehetőségük volt már nagyobb előny szerzésére, de szinte mindig ugyanakkor botlottak, amikor a Vörös Ördögök. Terry reméli, most másként lesz.

    “Jól játszunk, és az önbizalmunkkal sincs gond. Egyszer már kiengedtük a kezünkből a bajnoki elsőséget, de mindent megteszünk, hogy ne ismétlődjön meg” – mondta az angol válogatott bekk.

    “Utoljára három éve nyertünk bajnoki címet, ezért már mindannyian nagyon szeretnénk visszahozni a serleget a Satmford Bridge-re.”

    “Megvan bennünk minden, ami egy bajnokság megnyeréséhez kell, de ez a Premier League első négy-öt csapatáról elmondható. Nagyon keményen dolgozunk, és ha megnyerjük a meccseinket, senki nem tehet semmit ellenünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: