• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry: “Győznünk kell!”  John Terry jól tudja, a Chelsea nagy lépést tehet a bajnoki cím megszerzése felé, ha kedden legyőzi a Bolton Wandererst.

  A Manchester United Blackburn Rovers elleni gól nélküli döntetlenjének köszönhetően a Kékek négy pontra megléphetnek a tabella élén, ha megnyerik a fehér mezesek elleni bajnokijukat.

  A londoniaknak ebben a szezonban több lehetőségük volt már nagyobb előny szerzésére, de szinte mindig ugyanakkor botlottak, amikor a Vörös Ördögök. Terry reméli, most másként lesz.

  “Jól játszunk, és az önbizalmunkkal sincs gond. Egyszer már kiengedtük a kezünkből a bajnoki elsőséget, de mindent megteszünk, hogy ne ismétlődjön meg” – mondta az angol válogatott bekk.

  “Utoljára három éve nyertünk bajnoki címet, ezért már mindannyian nagyon szeretnénk visszahozni a serleget a Satmford Bridge-re.”

  “Megvan bennünk minden, ami egy bajnokság megnyeréséhez kell, de ez a Premier League első négy-öt csapatáról elmondható. Nagyon keményen dolgozunk, és ha megnyerjük a meccseinket, senki nem tehet semmit ellenünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: