• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cech meg akar harcolni a helyéért Courtoisval!  A 31 éves kapus figyelmezteti az Atletico Madridnál levő kölcsönjátékost, hogy még nincsen készen arra, hogy átvegye a helyét.
  A Chelsea kapusa, Petr Cech meg akarja tartani helyét a csapat kapujában, viszont tudja azt, hogy Courtois milyen jól teljesített az Atletico Madridban.
  A belga, aki 2 éve van kölcsön a Vicente Calderonban, maradni akarna, mivel rendszeres játéklehetőségre van szüksége a 2014es VB előtt.
  “A nagy csapatokban mindig harc van a kezdő helyért. Mindenki meg akarja tartani a helyét a kezdőben, akárcsak én. Meglátjuk mi lesz,”mondta Cech a Goal-nak.
  “Az előszezonban mindenki a legjobbját próbálja adni, hogy így kerüljön a kezdőbe a szezon elején. A vezetőedző viszont a teljesítményed alapján fog játszatni vagy nem.”
  A cseh válogatott kapusa elismeri Courtois Atleticobeli teljesítményét, mely csapatnál Courtois legyőzte a Real Madridot is.
  “Néztem a Copa del Rey döntőjét, és a meccs nagy részében úgy tűnt, hogy a Real Madrid nyerhet. 3 kapufájuk volt, és sok helyzetük.
  “Thibaut viszont pár nagyszerű védést mutatott be a hosszabbításban, így megadta a csapatának az esélyt arra, hogy megnyerjék a Spanyol Kupát.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: