• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Malouda: Mourinhoval kupákat fog nyerni a Chelsea!  A 32 éves játékos, akivel a klub június elején bontotta fel a szerződést, szerint Mourinho Premier League tapasztalata előnyt fog jelenteni a következő szezonban.
  A francia volt Mourinho utolsó előtti igazolása, mielőtt 2007 szeptemberében elhagyta a csapatot, mivel megromlott a kapcsolata Roman Abramovichhal.
  Az Internél és a Real Madridnál is dolgozott az 50 éves szakember, aki visszatért a Chelseahez, és Malouda szerint nagy fejlődés várható a következő szezonban.
  “Ő a megfelelő edző a Chelseanak,”mondta Malouda a Goalnak.”Mourinhonak nem ment túl jól Madridban, de ő a megfelelő edző a Chelseanél, mivel vele több kupát is fognak nyerni.
  “Ismeri a játékosokat, a szurkolókat, és a vezetést, valamint a Premier League terepe sem ismeretlen számára, úgyhogy nem lesz probléma számára.”
  Malouda szerződését felbontották, miután arra kényszerítették, hogy az ificsapattal eddzen az előző szezonban. A visszaminősítés ellenére Malouda büszke arra, amit elért a Stamford Bridgen.
  “Jose Mourinho tudja mi történt, és beszéltem is vele. “Elhagyom ezt a nagy klubot, de nem lehajtott fejjel, mivel a feladatom elvégeztem. Mindig vissza tudok majd emlékezni az itt eltöltött időre. Nagyszerű volt, és sok mindent elértünk.
  “Ligakupát nyertünk, Bajnokok Ligáját, FA Kupát, és egyéb trófeákat. Nem voltam meglepve, mikor felbontották a szerződésem, mivel már nem kerültem be az első csapat keretébe az elmúlt szezonban.”

  Forrás:www.socerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: