• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho:Még Madridból szóltam Lampardnak, hogy maradjon a Chelseanél!



    A portugál vezetőedző beismerte, hogy beszélt a csapat történetének legjobb góllövőjével, hogy maradjon a csapatnál, még azelőtt, hogy másodjára is kinevezték volna a Stamford Bridgen.
    A 35 éves angol válogatottat szóba hozták az MLS-szel az elmúlt szezonban, mielőtt még új szerződést kapott volna a Stamford Bridgen.
    Lampard viszont 1 éves szerződést írt alá, miután a csapat megnyerte az EL-t. Mourinho elmondta, hogy ebben ő is közrejátszott.
    “Én mondtam neki. Azt mondtam, hogy ne menjen Amerikába focizni. Te az a játékos vagy, aki minden héten a legmagasabb szinten kell játsszon.
    “Az AEÁ fantasztikus, a foci is fejlődik, és nagyon fontos játékos lennél ott.De ha oda mész, nem élveznéd az életet,mivel még lenne időd arra, hogy élvezd az életet, mint játékos.
    “A véleményen szerint maradnia kell a Chelseaben-ha a Chelsea nem akart volna, akkor is maradnod kell a Premier Leagueben, mivel ez a legmagasabb szint. De azt mondta, hogy nem játszana a Premier Leagueben más csapatnál.”
    A Chelsea jelenleg a Távol Keleten játszik, és azzal a Singha All-Starssal játszik, amely 1-0ra győzte le a Manchester Unitedot.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: