• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Navas a Manchester Cityhez igazolt!  A spanyol válogatott átigazolását hivatalosan is elismerte az FA Kupa döntőse, ezzel pedig ő lett a csapat 2. igazolása Fernandinho után.
  A Sevilla jelentette be az igazolást az elmúlt héten, viszont a Cityvel most írták alá a papírokat. 25 millió euróért megy Navas az Etihad Stadiumba.
  A 27 éves játékos 5 évre írt alá. Nagyon örül annak, hogy a PL-be igazolhatott, és már alig várja azt, hogy Angliában is megnézhesse, mit is tud.
  “A Manchester Citynek egy nagyon izgalmas projektje van, és én a megfelelő időpontban lépek. Nagyon boldog vagyok a döntésem és a lehetőség miatt,”mondta Navas a csapat weboldalának. “A Premier Leagueben a foci gyors, és jól fogok ide illeni. Nagyon várom már ezt.”
  “Egy nagy klubhoz igazolok, és itt tovább akarok fejlődni. A klub megbízik bennem, és ezt a bizalmat akarom meghálálni a pályán.”
  A spanyol Fernandinho után csatlakozik a Manchester Cityhez. Csak rövid szünete lesz, mivel a Konföderációs Kupa után röviddel csatlakozik majd a csapathoz.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: