• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Manchester City nem tudja visszavásárolni a bajnoki címet!



    A Chelsea kapusa szerint a 2011/12es bajnok nem tudja visszaszerezni a bajnoki címet csak úgy, hogy sztárokat igazol, mint például Stevan Joveticet.
    A 2011/12es bajnok 116 millió eurót költött idén igazolásokra, és az Etihad Stadiumra érkezett Fernandinho, Jesus Navas, Alvaro Negredo és Stevan Jovetic.
    De a kékek sztárja, akit még Roman Abramovich első évében hoztak a csapathoz, szerint a pénz nem hozza meg a dicsőséget.
    “A pénz nem nyer semmit. Költhetsz bármennyi pénzt, de először a csapatot kell összerakd.
    “Igen, a Cityben minden posztért nagy a verseny. Új a vezetőedző, újak az elvárások, és új a motiváció-de ha összerakják a csapatot, akkor kemény ellenfél lehet a City úgy a Premier Leagueben, mint a Bajnokok Ligájában. De ez igaz a Manchester Unitedra is. Akárcsak az Arsenalra, Tottenhamre, és a Liverpoolra.”
    A 31 éves játékos viszont tudja azt, hogy a City nagy költekezése miatt veszélyes ellenfél lehet a 2013-2014es szezonban.
    “A Manchester City sok pénzt költött a kihívásra. Ez az igazság. A Chelseanél tudjuk, hogy nehéz szezon lesz, de azért vagyunk itt, hogy keményen dolgozzunk, és készen álljunk a kihívásra.
    “A legjobbat fogjuk nyújtani. A célunk az, hogy a legjobbak legyünk, és hogy elérjük a céljainkat. Meccsről meccsre fogunk haladni, és meglátjuk, hogy mi lesz.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: