• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Evra: “Veszélyes lehet a Hull City”  Patrice Evra szerint, a Manchester United hétvégi ellenfele, a Hull City a Tottenham Hotspur, és az Arsenal elleni idegenben aratott győzelmek után elhiheti, hogy az Old Traffordon is nyerhet.

  A francia védő is csatlakozott Phil Brown együttesének csodálói közé, akik 6 mérkőzéses veretlenségi sorozatot tudhattak magukénak, egészen a szerdai Chelsea elleni vereségig.

  Evra szerint nagyon veszélyes lehet a frissen feljutó alakulat, hiszen az önbizalmuk az egekben van az elmúlt hetek után, így a Unitednek nehéz dolga lesz szombat délután.

  “Ha sikerül megverned a nagy csapatokat, az önbizalmad az egekbe szökik, és sokkalta szabadabban fogsz futballozni. Ezért gondolom, hogy a ‘Tigrisek’ a győzelemért jönnek Manchesterbe” – mondta Evra a United Reviewnak.

  “Nem hinném, hogy úgy jönnének az Old Traffordra, hogy minden játékosuk védekezni fog. Szerintem igenis támadni fognak. Természetesen ez nekünk is kedvezhet, hiszen ha kinyílnak, lehetőségünk lesz lecsapni a lehetőségekre.”

  A hétvégi találkozó nem csak a Hull City formája miatt lesz érdekes, hiszen az ellenfélnél játszik Patrice Evra honfitársa, Bernard Mendy. A két játékos nagy barátságban van, hiszen többször is játszottak már együtt hazájukban, így Pat már várja az újbóli találkozást.

  “Először akkor találkoztam vele, amikor egymás ellen játszottunk a francia bajnokságban, majd összekerültünk az U-21-es válogatottban is. Remek barát” mondta a 27 éves bekk.

  “Örülök, hogy jól megy neki a játék, de a holnapi meccsünkön csak arra fogok koncentrálni, hogy győzelemhez segítsem a Unitedet.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: