• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martinez: Espinoza egy valós segítség!  A Wigan menedzsere, Roberto Martinez elvárja azt Roger Espinozatól, hogy ne legyen beilleszkedési problémája a Premier Leagueben.


  A hondurasi az Új Évben csatlakozik a Wiganhez, amikor is lejár a szerződése a Sporting Kansas Citynél, miután megegyezett a Lancashire-i klubbal , és megszerezte a munkavállalási engedélyt is.

  A 26 éves középpályás játszott a londoni Olimpián is, betalált a brazilok ellen, ahol is az új edzője meglátta benne azt a győztes mentalitást, ami a DW Stadiumba is kell.

  A spanyol szakember a klub hivatalos oldalának nyilatkozott: “ A fejlődésének fénypontja a hondurasi válogatottban volt, ahol nagyon jó teljesítményt nyújtott az Olimpián, Spanyolország valamint Brazília ellen.

  “ Előkészített egy gólt minden meccsén, és betalált a braziloknak, ami egy erős megnyilvánulása volt az ő mentalitásának, valamint a győztes mentalitásnak is. A brazilok elleni meccsben összefoglalható Roger hozzállása a futballhoz, valamint az a hozzáállás, amit minden játékostól elvárok.

  “ Honduras 10 emberrel játszott, és Roger volt az az ember, aki a plusszt jelentette ezen a meccsen. Úgy gondolom, hogy megmutatta, hogy tud harcolni, és megmutatta azt az akarást is, ami nagyon jó helyre fogja őt helyezni a csapaton belül, amikor csatlakozik hozzánk Januárban.”

  Az MLS-ben 113 alkalommal játszott a Kansasben, lőtt 2 gólt, de emelett még 29 alkalommal volt válogatott, ahol 4 gólt szerzett.

  Espinoza a középpálya bármely posztján játszhat. Martinez hozzátette, hogy ez az igazolás megteremti majd az egyensúlt a jobb és a bal lábas játékosok között a keretben.

  “Fizikailag erős, és nagyon tehetséges bal lábas.

  “ Ha egy ilyen jó bal lábas játékos van a keretben, akkor ez megteremti az egyensúlyt, mivel a játékosok alapvetően jobb lábasak.

  “ Fejlett taktikai érzéke van, és megtanulta, hogyan kell különböző taktikai felállásokban játszani.

  “ Roger a középpályán bárhol tud játszani, de játszhat akár bal szélsőt is, így nagyon boldogok lehetünk, hogy egy ennyire sokoldalú játékost tudtunk szerezni.”

   

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: