• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Routledge: Foster készen áll a válogatottságra!  A West Brom kapusa, Ben Foster megérdemelne egy újabb behívót a válogatottba, mondta a Swansea szélsője, Wayne Routledge.
  A 29 éves játékos 2011 májusában jelentette be azt, hogy visszavonul a válogatottól, hogy így hosszabbítsa meg pályafutását,az élénk ütemterv, valamint az utazások ellenében.
  Viszont Foster az elmúlt hónapban újra elérhetővé vált a válogatott számára, és Routledge szerint a kapus idei nagyszerű teljesítményével egy reális vetélytársává válhat Joe Hartnak az elkövetkező VB selejtezők során.
  “Ő egy nagyon jó kapus. Pár védése a Chelsea ellen megmutatta, hogy világklasszis,” mondta Routledge a riportereknek a Swansea szombati, WBA elleni meccse előtt.
  “Több, mint képes a jó teljesítményre, hogy ő legyen a legjobb. Egy nagyon jó képességű kapus.
  “Ha játszani akar a válogatottban, akkor megérdemelne egy helyet a keretben.”
  A Swansea 3-1re nyert a Liberty Stadiumban novemberben a WBA ellen, de Routledge szerint a mostani meccs sokkal nehezebb lesz-mindkét csapat 40 pontos, 10 meccsel a vége előtt.
  Folytatta:”Tudjuk, hogy nehéz lesz a hétvégén.Játszottak pár jó meccset otthon. Korán betaláltunk, mikor legyőztük őket, de most teljesen más lesz.
  “Harcolunk egymással, így nagyon jó lenne, ha sikerülni valami jó teljesítményt elérni ellenük.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: