• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger: Giroud visszanyerte az önbizalmát!  Arsene Wenger szerint a csatár önbizalmát segítette a West Ham ellen szerzett gól, és elismerte azt is, hogy a teljesítményét a fáradtság is nagyban befolyásolja.
  GiroudA csatár csak 2 gólt szerzett legutóbbi 8 meccsén, és nagyban kritizálták őt, miután csapata 4 meccses nyeretlenségi szériát hozott össze.
  A francia csatár viszont gólt lőtt a West Ham ellen, a végén 3-1-re megnyerték a meccset, így visszatértek a 4.helyre.
  “A gól minősége úgy gondolom, hogy segíti az önbizalmát,”mondta Wenger a csapat weboldalának.
  “Ez hitelt ad neki azok előtt is, akik eddig megkérdőjelezték a teljesítményét.”
  Wenger elismerte azt, hogy a csatár teljesítményét a fáradtság is befolyásolta, de elmondta azt is, hogy a csatár fejben újra erős, és ez is segítette őt.
  “Jól játszott. Egy nehezebb időszakon ment keresztül ő is,csakúgy, mint Mesut Özil. Ez fizikai, valamint mentális is volt egyben,”mondta Wenger.
  “Erős ő, erős mentalitású, és pozitív. Nagyszerű a mentalitása, és ezáltal tért vissza. 20 gólt szerzett, ami nagyszerű, és keményen dolgozik a csapatért.
  “Egy ideje mondjuk már nagyon sokat játszott, de erős, és fel tudta dolgozni.
  “Elől elég nehéz játszani, mivel minden összecsapás fizikai, de ő nem egy olyan játékos, aki elmenne a játékostól, hogyha nála van a labda. Ő az aki megharcol érte. A meccs után pedig 50 csata van mögötte.
  “Sokkal embert próbálóbb így játszani, mint csak elszaladni.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: