• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martinez:Nem lep meg, hogy Lukakut a Juventus vinné!  Roberto Martinezt nem lepi meg, hogy Romelu Lukakut a Juventussal hozták kapcsolatba, miután a csatár nagyszerűen kezdett kölcsönévében.Lukaku Everton
  A brit sajtó csütörtökön szellőztette meg azt, hogy a Serie A bajnoka akarná hosszú távra megszerezni a Chelseanél elég bizonytalan sorsú csatárt a szezon végén.
  Lukaku 15 meccsen játszott a Chelseanél,mióta 2011 augusztusában 20 millió font körüli összegért átigazolt az Anderlechttől, viszont azóta gyümölcsöző éven van túl, amelyben 17 gólt lőtt 38 meccsen, a West Brom csapatában.
  A belga válogatott a Goodison Parkban is kölcsönben van, és erősen kezdett, mivel 3 gólt lőtt 2 meccsén, ebből 2t hétfőn, a Newcastle United ellen.
  Marinez nem kétli, hogy a 20 éves játékos magas szinten tud játszani, de reméli, hogy csak az Evertonra koncentrál most.
  “Először hallom ezt a hírt, de nem lep meg. Úgy gondolom, hogy ez amiatt van, mert szereti amit csinál.
  “A West Ham elleni idegenbeli bemutatkozása is lenyűgöző volt, de otthon nagyszerű volt őt nézni.
  “A bemelegítésnél látszott már, hogy örömmel fogadják a szurkolók, és ez nagyon sokat segített, és ez látszott azon is, hogy Rom hogy érezte magát a meccs elején.
  “Megértése és a többiekkel való kapcsolata elégedettségre ad okot.
  “De ez csak a kezdet. Nagyon fiatal még, és már várom azt, hogy jobb és jobb legyen a jövőben.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: