• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ivanovic:Van még hová fejlődjön a Chelsea!



    Ivanovic

    A védő szerint az EL címvédő nem teljes potenciálon játszik még. Emellett még kiemelte azt, hogy mennyire befolyásolja őt Ashley Cole.

    A londoniak a válogatott szünetbe 2 pontos hátránnyal mennek neki, valamint 3.helyen állnak a BL csoportjukban is, miután szeptemberben kikaptak az Evertontól és a Baseltől is.
    Ivanovic viszont biztos abban, hogy a Chelsea javulni fog akkor, amikor visszatérnek a meccseik.
    “Sokat kell még dolgozni,”mondta a csapat weboldalának. “Sok jó meccsünk volt, de pár vereség is.
    “A csapat és a teljesítményünk is javulhat még. Jobbak lehetünk, és úgy gondolom, hogy leszünk is a válogatott szünet után.
    Jose Mourinho Ivanovicot jobb oldali védőként játszatja, miután tavaly sokszor volt középvédő. Most elismerte, hogy több alkalommal hallgat Ashley Colera, amikor arról van szó, hogy kell átállni a védelemből a támadásba.
    “Az egész karrierem során ki és be mentem. Nagyon boldog vagyok, mert ő jó, és én is tudok mindkét pozícióban játszani. Mindig a legjobbamat próbálom adni meccs közben. Szeretek a védelemben lenni, és nagyon szeretem a csapat védelmét erősíteni.
    “Számomra Ashley a világ legjobb bal bekkje 10 éve. Nagyszerű vele dolgozni. Van amikor nehéz tőle tanulni, mert ő mindent természetesen csinál.Nem sok olyan dolog van, amit úgy tudsz csinálni, mint ő.
    “Számomra ő mindig jó példa marad. Ha a pálya másik oldalán van, akkor oda kell figyelj arra, hogy szinkronban légy vele, de én megpróbálom ezt.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: