• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Silva kiemelte Mancini ráhatását!  A Manchester City sztárja szerint támogatást kellene adni edzőjüknek, Roberto Mancininek, hogy a bajnokcsapatból szuperhatalmat faragjon.
  Annak ellenére, hogy a City bajnok lett tavaly, azelőtt pedig FA Kupa győztes, az olasz pozíciója mindig támadás alatt állt, a BL teljesítmény miatt, valamint azért, mert nem tudta idén tartani a lépést a csapat a MU-val.
  A spanyol középpályás, aki azért harcol, hogy felépüljön a Chelsea elleni elődöntőig (megj.:végül nem játszott), miután a hétfői rangadón sérült meg, megvédte azt az embert, aki 3 évvel ezelőtt leigazolta őt a Valenciatól.
  “Nem tudom, miért nem hisznek Mancininek, de a játékosok értékelik őt. Vele vagyunk, és együtt alkotunk egy csapatot,”mondta.
  “A játékosok hitel adnak neki, mivel része volt a vele elért sikereknek.
  “A sikereket együtt értük el. Minden vezetőedző más. Sokan nyilvánosan szidják a játékosokat, míg mások a klubon belül. Számomra ez mind sajátos.
  “Ha a focira koncentrálsz, és arra, hogy a legjobb légy, akkor ez nem kell zavarjon téged. Ami engem illett, ez nem érint.
  “Ha tudod, hogy a legjobbat nyújtod minden meccsen, akkor nem zavar téged ez. Csak a legjobbadat kell add.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: