• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ügynöke szerint Pellegrinit a Chelsea szemelte ki!  Manuel Pellegrini ügynöke szerint a Chelsea érdeklődik a Malaga mestere iránt.

  Jesus Martinez elmondta a chilei újságnak azt is, hogy Pellegrini szívesen edzene a Premier Leagueben egyszer, és, hogy a jövőjéről az elkövetkező hónapokban fog dönteni.
  A chilei Pellegrini, akinek 2015 júniusáig van szerződése a Malagaval, nagyon sikeres, mióta 2 éve átvette a spanyol csapatot.
  A 59 éves mester 4.helyre vezette a csapatot az elmúlt évben, és a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában, ezek mellett pedig jelenleg is jó helyen állnak a bajnokságban.
  Ezt többen is látták Európában, ezért is kereste fel őt a Roma Zdenek Zeman kirúgása után.
  Martinez több más klub érdeklődéséről is beszélt az egykori Real Madrid és Villarreal edző iránt, és köztük van a Chelsea is, akinél az ideiglenes edző, Rafa Benitez szerződése a szezon végén lejár.
  A Chelseat már régen is kapcsolatba hozták Pellegrinivel, de nyilvánosan a Chelsea ezt nem ismerte el, és Martinez most is kihangsúlyozta, hogy hivatalos megkeresés nem érkezett.
  Martinez ezt nyilatkozta a chilei El Mercurionak:” Manuelnek szerződése van a Malagaval. Úgy gondolom, hogy áprilisban vagy májusban minden tiszta lesz a jövőjével kapcsolatban.
  “A mi szándékunk az, hogy kitöltsük a szerződést, de ez függ a körülményektől is.
  “Van egy ajánlatunk a Romatól, de ezt elutasítottuk. Ez 15 napja történt, de elutasítottuk, mivel a szezon közepén vagyunk.
  “A Chelsea és a többi klub is érdeklődött,de csak közvetítők által, nem hivatalosan. Manuel a PL-ben akar majd edzeni, ugyanúgy, mint Németországban, Olaszországban, és a többi fontos bajnokságban.
  “Sok időnk van kielemezni azt, hogy mit teszünk a következő szezonban.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: