• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ügynöke szerint Pellegrinit a Chelsea szemelte ki!



    Manuel Pellegrini ügynöke szerint a Chelsea érdeklődik a Malaga mestere iránt.

    Jesus Martinez elmondta a chilei újságnak azt is, hogy Pellegrini szívesen edzene a Premier Leagueben egyszer, és, hogy a jövőjéről az elkövetkező hónapokban fog dönteni.
    A chilei Pellegrini, akinek 2015 júniusáig van szerződése a Malagaval, nagyon sikeres, mióta 2 éve átvette a spanyol csapatot.
    A 59 éves mester 4.helyre vezette a csapatot az elmúlt évben, és a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában, ezek mellett pedig jelenleg is jó helyen állnak a bajnokságban.
    Ezt többen is látták Európában, ezért is kereste fel őt a Roma Zdenek Zeman kirúgása után.
    Martinez több más klub érdeklődéséről is beszélt az egykori Real Madrid és Villarreal edző iránt, és köztük van a Chelsea is, akinél az ideiglenes edző, Rafa Benitez szerződése a szezon végén lejár.
    A Chelseat már régen is kapcsolatba hozták Pellegrinivel, de nyilvánosan a Chelsea ezt nem ismerte el, és Martinez most is kihangsúlyozta, hogy hivatalos megkeresés nem érkezett.
    Martinez ezt nyilatkozta a chilei El Mercurionak:” Manuelnek szerződése van a Malagaval. Úgy gondolom, hogy áprilisban vagy májusban minden tiszta lesz a jövőjével kapcsolatban.
    “A mi szándékunk az, hogy kitöltsük a szerződést, de ez függ a körülményektől is.
    “Van egy ajánlatunk a Romatól, de ezt elutasítottuk. Ez 15 napja történt, de elutasítottuk, mivel a szezon közepén vagyunk.
    “A Chelsea és a többi klub is érdeklődött,de csak közvetítők által, nem hivatalosan. Manuel a PL-ben akar majd edzeni, ugyanúgy, mint Németországban, Olaszországban, és a többi fontos bajnokságban.
    “Sok időnk van kielemezni azt, hogy mit teszünk a következő szezonban.”

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: