• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fletcher szezonjának vége!  Darren Fletcher kihagyja a szezon további részét, miután meg kell műtsék-ismerte el a Manchester United.

  A United szerint ez egy szükséges beavatkozás, de elismeri, hogy a 28 éves skót középpályás csak két alkalommal volt csere, mióta a Reading ellen december 1én győztesen hagyta el a pályát. Ezen a meccsen volt utolsó alkalommal a kezdő 11 tagja.
  A United közleményében ez áll: “Darren Fletcher nem lesz elérhető, mivel megműtik a fekélyes vastagbélgyulladása miatt.”
  “Szeretnénk kihangsúlyozni azt, hogy ez egy tervezett eljárás, amit a legjobb időben hajtanak végre, mivel a legjobb egészségi állapotban van, amit az a tény is mutat, hogy Darren rendesen edzett a csapattal ebben a szezonban, és egészen a műtétig elérhető a csapat számára.
  “Idegesítő Darren és a klub számára is az, hogy nem tud már semmit sem hozzátenni a csapat teljesítményéhez, de ezt a döntést a mi teljes támogatásunkkal hozta meg, úgy, hogy a lehető legjobb legyen mindenkinek hosszú távon, így a jövő szezonra egészségesen térhet vissza, enélkül a probléma nélkül.
  “Hálásak lennénk, ha a személyes körét nem zaklatnák az elkövetkező hónapban, míg teljesen felépül.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: