• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Manchester City közel áll Fernando leigazolásához!  A címvédő közel áll a szerződéshez, így várható, hogy nemsokára Manchesterben fog játszani.
  FernandoA Manchester City biztos abban, hogy meg tudja szerezni majd 14,8 millió euróért a Porto középpályását, Fernandot.
  Txiki Begiristain Portugáliába repült a brazil játékos miatt, aki iránt már januárban is érdeklődtek.
  A címvédő szerint nemsokára lezárják az ügyet, és Fernando várhatóan Manchesterbe repül a következő napokban.
  Fernando nemrég hosszabbított a Portoval, az átigazolási időszak utolsó napján, amikor a City érdeklődött iránta, valamint Eliaquim Mangala iránt is.
  Ezzel viszont csak az árat tornázták feljebb. Mindkét csapat elismerte, hogy Fernando távozhat, hogyha megfelelő ajánlat érkezik.
  A játékos iránt több csapat is érdeklődött, többet között az AC Milan is, de a City biztos abban, hogy nemsokára le tudják igazolni a játékost.
  A 26 éves játékos, aki nem mehet a VB-re, az egyike a City által keresett minőségi játékosoknak. Rendszeres kezdő volt a Portonál, ahol idén 36 meccsen játszott, abban a csapatban, amely a 3. helyen végzett a bajnokságban.
  Várhatóan Fernando és Bacary Sagna lesz a City első két igazolása, mivel Manuel Pellegrini és Begiristain át akarják formálni a bajnoki címet nyerő csapatot.
  Sagna várhatóan ingyen érkezik, mivel nem hosszabbította meg a szerződését az Arsenallal..

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: