• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini nemet mondott a Citynek!



  Manuel Pellegrini nemet mondott a City ajánlatára,így Jürgen Klopp lett az első számú jelölt Mancini helyettesítésére.
  A Manchester City második alkalommal sem tudott egy vezető Primeras edzőt megszerezni, miután az első számú jelölt, Pep Guardiola a Bayernhez ment, Pellegrini pedig udvariasan visszautasította az ajánlatot.
  Pellegrini-akit a Chelseavel is szóba hoztak már-értesítette a Cityt, hogy már egy másik klubhoz kötelezte el magát a következő szezonra. A chileit nagy edzőként nézik, mivel a Villarrealt a BL elődöntőig vezette 5 éves karrierje alatt a kisvárosi csapatnál.
  Első teljes szezonjában 4. lett a Malagaval, annak ellenére, hogy a katari tulajdonú klub nem fizette a béreket pénzügyi nehézségei miatt. Idén az 59 éves szakemberrel a gyengébb keret is a 4. helyen áll, és a BL egyenes kiesés szakaszába jutott.
  A City vezetői csapata, Ferran Sorianoval valamint Txiki Begiristainnal arra készüln, hogy előkészítse a terepet Mancini helyettesítésére, mivel az olasz kapcsolata nem ideális a játékosokkal, valamint azért, mert az európai kupákban nem teljesít jól a csapat. Mancinit erősen támogatja a klub Abu Dhabi vezetése, legfőképp a City elnöke, Khaldoon Al Mubarak, viszont ha nem védik meg a PL címüket, akkor várhatóan elválnak útjaik.
  A Barcelona egykori vezetője Guardiolat ajánlotta, mivel kitartott Guardiola edzőként való kinevezéséért a Camp Nouban. Soriano és Begiristain biztosak voltak abban, hogy megszerzik őt, egészen addig, míg a katalán edző meg nem egyezett a Bayern Münchennel a következő szezonra. A kor egyik legsikeresebb edzője, Jose Mourinho is lehetőség, akit csodál az Abu Dhabi vezetés, viszont a City vezetője és labdarúgó igazgatója is szivesen dolgozna együtt.
  Helyette, Soriano és Begirstain Jürgen Kloppot próbálják meggyőzni, hogy hagyja el a kiegyensúlyozott Borussia Dortmundot, egy olyan Cityért, melynek kerete átalakul a nyáron. Ez viszont nehéz lesz, mivel Klopp nyilvánosan is elkötelezte magát a Dortmund mellett még 3 szezonra.
  “2016ig van szerződésem,” mondta nemrég Klopp.” 20 alkalommal mondtam már, hogy maradok 2016ig. Mindenki azt hiszi, hogy ha egy Chelsea vagy Real Madrid jönne értem, elhagynám a klubot, viszont ez nem igaz. Mindenki mondhatja ezt, ezen nem változtathatok, viszont majd meglátják mi lesz.”

  Forrás: http://www.thesundaytimes.co.uk




  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások



  További cikkek: