• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Klopp kizárja a Chelseas szerepet!



    A Borussia Dortmund edzője, Jürgen Klopp kitart amellett, hogy nem ő lesz a Chelsea következő edzője, mivel boldog jelenlegi helyén, a Signal Iduna Parkban.

    A kékek edzője jelenleg Rafa Benitez, de nem túl meggyőző, és kevéssé valószínű az, hogy szerződést hosszabbítanának vele a nyáron.
    A spekulációk így szárnyra kaptak, hogy ki jön helyette, és Klopp ezek szerint az egyik legesélyesebb, mivel csodákat tett a Dortmundnál.
    Tudja azt, hogy mennyire akarja őt a Chelsea, annak ellenére is, hogy hosszú távu szerződése van még Németországban, és ezt nem is akarja felbontani.
    Klopp ezt nyilatkozta az Evening Standardnak: “2016ig van szerződésem. 20 alkalommal mondtam már azt, hogy maradok egészen eddig. Mindenki azt gondolja, hogy ezt csak addig mondom, míg egy Real vagy egy Chelsea nem jelentkezik be értem. Ezen nem tudok változtatni, mert úgy is ezt fogják gondolni.”
    ” A Mainz edzője voltam a Dortmund előtt, 7 évig. Bármelyik évben elhagyhattam volna a Bundesligat, de nemet mondtam, mert szerződésem volt. Maradtam. Élvezem az életet itt. Ez egy nagy klub, és egy nagyszerű város, és minden rendben van itt.
    “Nagy dicsőség számomra, hogy egy kis településről-Bretten, a Fekete Erdőben, ahol 1500an élnek-olyan csapatokat edzhetnél, mint a Chelsea. Ez nem egy rendes történet, ez speciális. De nem gondolok erre.
    “Ez volt a helyzet a Mainznál is, de nekem nem a pénzről szól. Van elég pénzem, hogy háromszor egyek napot. Ez nagy tisztelet, de ebben a pillanatban nem vagyok a piacon. Elnézést!”
    A Dortmund boldog amiatt, hogy jól értékelt edzőjük a jövőben is náluk akar marad, és figyelmeztették a Chelseat, hogy csak az időt pazarolják, ha meg akarják őt szerezni a szezon végén.
    A sportigazgató, Michael Zorc ezt mondta: “Nem éri meg a Chelseanek, hogy hívjanak minket. Nincs esélyük, egészen 2016ig.
    “Ha fizetnén is, akkor is nemleges lenne a válasz. Nem vagyunk egy bank, sok pénzzel, de erre nincs szükségünk. Ez a helyzet. Ő megfizetethetetlen. Kötődünk egymáshoz- a szavakat adjuk egymásnak.
    ” Nem állnuk meg a munkával, csak mert a Chelsea sok pénzt adna-nem így gondolkodunk.
    “A Dortmund előtt 7 évig volt a Mainznál. Ez nem egy attraktív klub, de ott maradt mivel hosszú távu tervei vannak, és fejlődni akar, valamint egy érát akar kiépíteni.”

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: