• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Remy az orvosi vizsgálat előtt tart a Liverpoolnál!  A QPR csatára, Loic Remy Bostona repül, hogy itt essen át a Liverpool által kért orvosi vizsgálaton. 8.5 millió fontér érkezhet, viszont ez az összeg 11 millió fontra emelkedhet.Remy
  A vörösök vasárnap utaztak amerikai túrára, ahol az AS Romaval is találkoznak majd a Guiness International Cup keretein belül. Várhatóan Remy is csatlakozhat a csapathoz.
  Jöhet még Dejan Lovren is, mivel a csapat tárgyalásban áll róla a Southamptonnal.
  A szentek menedzsere, Ronald Koeman nem akarja elveszíteni őt, viszont a klubok már megegyeztek, és a horvát védő távozni akar.
  Remy szerződésében volt egy kivásárlási ár, ami megengedi neki azt, hogy BL-ben résztvevő csapatokkal tárgyaljon. A két csapat ezért is közeledett egymáshoz a múlt héten.
  Remy több csapat figyelmét is felkeltette, mivel az elmúlt szezonban, amikor kölcsönben a Newcastlenél szerepelt, 14 gólt lőtt 26 meccsén.
  A QPR el akarja adni drága csatárát, és Tony Fernandes is elmondta azt, hogy gyorsan le akarja zárni az ügyet.
  A 27 éves Remy és a 25 éves Lovren lehet a Pool 5. és 6.igazolása, mivel érkezett már Lallana és Lambert a szentektől,Emre Can a Bayer Leverkusentől, valamint Lazar Markovic a Benficatól.

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: