• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kane kölcsönben a Leicesterhez ment!  A Tottenham csatára, Harry Kane a Championshipbeli Leicesterhez ment kölcsönbe egészen a szezon végéig.
  Kane a szezon első felét Chris Hughton Norwichánál töltötte, de miután első PL meccsén játszott a West Ham ellen, partvonalra került bokasérülése miatt.
  A 19 éves játékos nem tudott visszakerülni az első csapatba, és csak 6 alkalommal lépett pályára, így januárban visszament a Tottenhamhez.
  Kane lett a Milwall legjobb fiatal játékosa a tavalyi szezonban, amikor is kölcsönben volt, és 9 gólt szerzett 24 meccsen.
  Az angol U19es válogatottban is szerepelt, ahol 6 gólt szerzett 14 meccsen, és új, 2017ig tartó szerződést írt alá, annak ellenére, hogy a Leicesterhez megy.
  A Tottenham bejelentette azt is, hogy a fiatal kapus, Jordan Archer meghosszabbította szerződését, miután sikeresen játszik kölcsönben a Wycombenál, ahol 21 alkalommal szerepelt.
  A szintén 19 éves Archer a skót U21es csapatban szerepelt, valamint a Bishop’s Stortfordon töltött sikeres szezont az elmúlt szezonban.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, League One (harmadosztály) és lejjebb, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: