• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gow hamarosan a Farkasokhoz igazolhat



    A Rangers csatára, Alan Gow holnap kezd tárgyalásokba a Wolverhampton Wanderersszel szerződése feltételeiről, miután a két klub már megegyezett a vételárban.

    Alan GowA skót óriás egy hat számjegyű összegben egyezett meg a Frakasokkal a csatárt illetően, aki korábban a Blackpoolnál szerepelt kölcsönben.

    A 26 éves játékos 17 meccsen öt gólt szerzett, amíg a Bloomfield Roadon játszott, jó teljesítményével felkeltette Mick McCarthy figyelmét.

    “A csapatok már megegyeztek a vételárban, Alan és ügynöke pedig már útra keltek, hogy elkezdjék a tárgyalásokat a Farkasokkal.” – mondta a Gers menedzsere, Walter Smith.

    “Ha sikerül megegyezésre jutniuk, semmi akadálya nem lesz az átigazolásnak. Mick McCarthy remek munkát végzett a Wolverhamptonnál, a tavalyi szezonjuk kiábrándító volt, de most vezetik a tabellát.”

    “Az előző szezonban lemaradtak a feljutásról, de most nekik van a legnagyobb esélyük rá, hogy a Premier Ligába kerüljenek. Komoly előnyt alakítottak ki az élen.”

    “Nem szeretnék semmit sem elkiabálni, de szerintem fel fognak jutni, Alannek pedig jó esélyei vannak, hogy oda igazoljon. Mindenképpen jól járna, ha a Frakasokhoz kerülne.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: