• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Klopp: Nem keresett meg a United!  A Borussia Dortmund menedzsere, Jürgen Klopp kijelentette azt, hogy nem kereste meg őt a Manchester United.
  Jurgen-Klopp_2870147A németet korábban kapcsolatba hozták az Old Traffordi csapattal, miután az elbocsátotta David Moyest, de Klopp elmondta azt, hogy marad a Dortmundnál.
  5 éves ottléte alatt Klopp 2 bajnoki címet és egy Német Kupát nyert, valamint játszottak a BL döntőben is.
  David Moyes keddi elbocsátása után új menedzsert keres a United, viszont Klopp elmondta, hogy boldog Németországban, és azt, hogy a United nem lépett még vele kapcsolatba.
  “Úgy gondolom, hogy a Man U nagyszerű, de én nagyon boldog vagyok itt. 1000 okom van arra, hogy miért szeretek ennél a klubnál dolgozni,”mondta csütörtökön.
  “De a nagyszerű klubbal se tudok tenni semmit, még akkor sem, ha megkeresnek.
  “Kicsit kényelmetlen válaszolni erre, mivel még meg sem kerestek, és elég szégyenletes nekem elutasítani egy olyan ajánlatot, amely még meg sem érkezett.”
  Hollandia vezetőedzője, Louis van Gaal, a Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti, valamint az Atletico Madrid edzője, Diego Simeone szintén esélyesek arra, hogy elfoglalják a megüresedett helyet a Unitednál.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: