• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini: Yaya Toure lehet, hogy visszatér a Palace ellen!  A középpályás kihagyta a Sunderland és a WBA elleni meccseket, miután megsérült a Liverpool ellen, de várhatóan visszatérhet a Selhurst Parkban.
  PellegriniA középpályása 12 nappal ezelőtt, a Liverpool elleni 3-2-es vereség alkalmával sérült meg, és azóta nem játszott.
  Pellegrini arra utalt, hogy Yaya várhatóan játszhat, mivel kihagyta őt amikor a sérülteket említette pénteken. Megemlítette azt is, hogy mennyire fontos Sergio Aguero játéka, aki nemrég tért vissza.
  “Silva és Nastasic is sérültek, de a többiek jól vannak.
  “David dolgozik és fejlődik. Ugyanaz a helyzet, mint Navas bokájával. 3 játékosunk sérült, de nem tudjuk azt, hogy David meddig lesz az.
  “Jó az, hogy Sergio Aguero visszatérhet. Ő egy nagyszerű játékos, és ő jelentheti a különbséget. Sok meccset játszottunk nélküle, de ő mindig is fontos volt a csapat számára.
  A City viszont figyeli azt is, hogy mi lesz vasárnap az Anfielden, ahol is a Liverpool játszik a Chelsea ellen.
  A Chelsea az Atletico Madriddal játszik majd a BL elődöntő visszavágóján. Jose Mourinho elmondta azt, hogy nem biztos az, hogy a legerősebb csapatot játszatja majd. Pellegrini is tudja azt, hogy ez nem az ő ügye.
  “Nem tudom mit tesz majd a Chelsea. Az egyetlen dolog amit tehetünk az az, hogy nyerünk. Ezt kell tegyük ezentúl idén, egészen a szezon végéig.
  “Úgy gondolom, hogy mindenki a legjobbat akarja majd nyújtani ellenünk, de muszáj lesz nyerni.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: