• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pellegrini: Yaya Toure lehet, hogy visszatér a Palace ellen!



    A középpályás kihagyta a Sunderland és a WBA elleni meccseket, miután megsérült a Liverpool ellen, de várhatóan visszatérhet a Selhurst Parkban.
    PellegriniA középpályása 12 nappal ezelőtt, a Liverpool elleni 3-2-es vereség alkalmával sérült meg, és azóta nem játszott.
    Pellegrini arra utalt, hogy Yaya várhatóan játszhat, mivel kihagyta őt amikor a sérülteket említette pénteken. Megemlítette azt is, hogy mennyire fontos Sergio Aguero játéka, aki nemrég tért vissza.
    “Silva és Nastasic is sérültek, de a többiek jól vannak.
    “David dolgozik és fejlődik. Ugyanaz a helyzet, mint Navas bokájával. 3 játékosunk sérült, de nem tudjuk azt, hogy David meddig lesz az.
    “Jó az, hogy Sergio Aguero visszatérhet. Ő egy nagyszerű játékos, és ő jelentheti a különbséget. Sok meccset játszottunk nélküle, de ő mindig is fontos volt a csapat számára.
    A City viszont figyeli azt is, hogy mi lesz vasárnap az Anfielden, ahol is a Liverpool játszik a Chelsea ellen.
    A Chelsea az Atletico Madriddal játszik majd a BL elődöntő visszavágóján. Jose Mourinho elmondta azt, hogy nem biztos az, hogy a legerősebb csapatot játszatja majd. Pellegrini is tudja azt, hogy ez nem az ő ügye.
    “Nem tudom mit tesz majd a Chelsea. Az egyetlen dolog amit tehetünk az az, hogy nyerünk. Ezt kell tegyük ezentúl idén, egészen a szezon végéig.
    “Úgy gondolom, hogy mindenki a legjobbat akarja majd nyújtani ellenünk, de muszáj lesz nyerni.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: