• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pallister: Di Canionak mennie kellett!  Gary Pallister elismerte, hogy nem volt választása, mikor elbocsátotta a vezetőedző Paolo di Caniot.Di Canio
  Az olasz rövid ideig volt a Stadium of Light-ban, és edzősködésével a csapat az utolsó helyet foglalja el a bajnokságban.
  Di Canio számos kritikával illette a játékosokat, és Pallister, aki 4 alkalommal volt bajnok a MU-val, szerint ez tarthatatlan volt.
  “Amikor nyilvánosan szidod a játékosokat, akkor elég vékony jégen táncolsz, mivel elvesztheted a tiszteletüket.
  “Rendben van, hogy ha a menedzsered szájára kerülsz, mivel én is így jártam többször Sir Alex Fergusonnal.
  “Ha megszid az öltözőben a többiek előtt, akkor azt el kell fogadni, ha nem is értesz mindig egyet az okkal.Ha ez az öltözőben történik, akkor az ott fog maradni.
  “Viszont nem szabad nyilvánosan szidni őket. Láttuk, hogy volt olyan a Swindonnál, akit a pályán szidott le. Volt olyan kapus, akit 10 perc után lecserélt, és olyan gyerek is, akit a hazai szurkolók szeme láttára szidott le.
  “Ezt nem folytathatod, mivel erre reagálni fognak a játékosok.”
  Kevin Ball vette át a csapatot, akivel a csapat a Ligakupában 2-0ra nyert a Peterborough United ellen, kedden, aki kijelentette azt, hogy szívesen maradna a csapatnál.
  Pallister viszont most figyel egykori csapatának, a MU-nak a Liverpool elleni Ligakupa meccsére.
  “Anglia legeredményesebb csapatai találkoznak egymással. Már régóta megy a rivalizálás a csapatok között, és szenvedélyesek ezek a meccsek.
  “A csapat szurkolói győzelmet várnak, főleg a hétvégén történtek után, mivel nem engedhető meg még egy olyan szenvedéses meccs.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: