• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keegan megvédte Smith-t



    A Newcastle United menedzsere, Kevin Keegan védelmébe vette Alan Smith-t, miután a támadót kifütyülték a szurkolók az egyik barátságos meccsen.

    Smith jövője egyelőre bizonytalan a St. James’ Parkban, hiszen a korábba Manchester United-játékost többször is szóbahozták az Evertonnal.

    A támadó tavaly nyáron igazolt a Szarkákhoz, de azóta nem sikerült gólt szereznie. A szombati, Valencia elleni felkészülési meccsen saját csapata szurkolói fütyülték ki.

    A Newcastle mestere, Kevin Keegan azonban azt mondta, nem tervezi a 27 éves játékos eladását és dicsérte a remek hozzáállását.

    “Alan Smith egy Newcastle-játékos és kész.” – mondta Keegan.

    “Sok poszton feltűnik a pályán, egy nagyon rendes srác és teljes szívből játszik. Talán nem mindig ő lesz a legjobb a pályán, de biztos vagyok benne, hogy mindig ő fog a legkeményebben próbálkozni.”

    “Nem fogom megmondani a szurkolóknak, hogy mit csináljanak. Tudják a dolgukat. Ők az elsők, akik ünnepelni kezdenek, ha gól szerzünk és néha kimutatják másféle érzelmeiket is. Minden joguk megvan, hogy ezt tegyék, kifizették a jegyüket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: