• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Keegan megvédte Smith-t  A Newcastle United menedzsere, Kevin Keegan védelmébe vette Alan Smith-t, miután a támadót kifütyülték a szurkolók az egyik barátságos meccsen.

  Smith jövője egyelőre bizonytalan a St. James’ Parkban, hiszen a korábba Manchester United-játékost többször is szóbahozták az Evertonnal.

  A támadó tavaly nyáron igazolt a Szarkákhoz, de azóta nem sikerült gólt szereznie. A szombati, Valencia elleni felkészülési meccsen saját csapata szurkolói fütyülték ki.

  A Newcastle mestere, Kevin Keegan azonban azt mondta, nem tervezi a 27 éves játékos eladását és dicsérte a remek hozzáállását.

  “Alan Smith egy Newcastle-játékos és kész.” – mondta Keegan.

  “Sok poszton feltűnik a pályán, egy nagyon rendes srác és teljes szívből játszik. Talán nem mindig ő lesz a legjobb a pályán, de biztos vagyok benne, hogy mindig ő fog a legkeményebben próbálkozni.”

  “Nem fogom megmondani a szurkolóknak, hogy mit csináljanak. Tudják a dolgukat. Ők az elsők, akik ünnepelni kezdenek, ha gól szerzünk és néha kimutatják másféle érzelmeiket is. Minden joguk megvan, hogy ezt tegyék, kifizették a jegyüket.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: