• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Smith: “Itt az ideje talpra állni”



    A Newcastle United csatára, Alan Smith nem szeretné, ha a Szarkákkal is át kellene élnie egy kiesést, mint annak idején a Leeds Uniteddel.

    Alan SmithSmith 2004-ben a Leeds játékosaként már megtapasztalta, milyen érzés kiesni a Premier Ligából. Reméli, többé nem fordul elő vele ilyen.

    A Newcastle egy ponttal áll a kieső zóna fölött úgy, hogy egy meccsel többet játszott, mint a Blackburn Rovers. Vitathatatlnaul a hátra lévő tíz meccsük lesz az idei szezonjuk legfontosabb része.

    A Szarkák ezen a hétvégén pihenhetnek, mivel az FA Kupából már kiestek, de Smith nagyon várja a március 14-i, Hull City elleni bajnokit.

    “Egy játékos soha nem szeretné megtapasztani a kiesést. Kétszer pedig pláne nem. Ez egyszerűen szörnyű érzés.” – mondta a korábbi Manchester United-játékos.

    “Még tíz meccsünk van hátra, remélhetőleg a United elleni játékunkat át tudjuk menteni ezekre a találkozókra. Bízunk benne, hogy szombathoz egy hétre, a Hull ellen jó eredményt érünk el.”

    “Megmutattuk, hogy bízunk magunkban és tudunk jól is játszani. Ezt folytatnunk kell. Mindannyian tudjuk, hogy ezen a tíz meccsen mindent bele kell adnunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: