• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Smith: “Itt az ideje talpra állni”  A Newcastle United csatára, Alan Smith nem szeretné, ha a Szarkákkal is át kellene élnie egy kiesést, mint annak idején a Leeds Uniteddel.

  Alan SmithSmith 2004-ben a Leeds játékosaként már megtapasztalta, milyen érzés kiesni a Premier Ligából. Reméli, többé nem fordul elő vele ilyen.

  A Newcastle egy ponttal áll a kieső zóna fölött úgy, hogy egy meccsel többet játszott, mint a Blackburn Rovers. Vitathatatlnaul a hátra lévő tíz meccsük lesz az idei szezonjuk legfontosabb része.

  A Szarkák ezen a hétvégén pihenhetnek, mivel az FA Kupából már kiestek, de Smith nagyon várja a március 14-i, Hull City elleni bajnokit.

  “Egy játékos soha nem szeretné megtapasztani a kiesést. Kétszer pedig pláne nem. Ez egyszerűen szörnyű érzés.” – mondta a korábbi Manchester United-játékos.

  “Még tíz meccsünk van hátra, remélhetőleg a United elleni játékunkat át tudjuk menteni ezekre a találkozókra. Bízunk benne, hogy szombathoz egy hétre, a Hull ellen jó eredményt érünk el.”

  “Megmutattuk, hogy bízunk magunkban és tudunk jól is játszani. Ezt folytatnunk kell. Mindannyian tudjuk, hogy ezen a tíz meccsen mindent bele kell adnunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: