• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Barnsley kölcsönvette Butlandet!



    A Championship 23. helyezettje, a Barnsley kölcsönvette a Stoke City kapusát, Jack Butlandet, vészhelyzeti alapon.Butland_2893140
    Az angol válogatott kapus 93 napot lesz Oakwellben, mint első számú kapus jelölt, és már a szombati Leicester City elleni meccsen kezdő akar lenni.
    A Stoke City vezetője, Tony Scholes minden jót kívánt Butlandnek a kölcsönvétel időszakára, és elmondta, hogy ez fontos szakasza lehet a fejlődésének.
    “Jack egy nagyszerű fiatal tehetség, de amikor aláírt tudtuk, hogy a fejlődéséhez rendszeres játéklehetőséget kell kapjon.
    “Elégedettek vagyunk, hogy egy ilyen lehetőség adódott, hogy kölcsönbe mehet, és biztosak vagyunk abban, hogy Jack és mi is profitálunk majd ebből.
    “Figyeljük majd a teljesítményét, és a lehető legtöbb sikert kívánjuk neki Oakwellben.”
    Butland 3,5 millió euróért érkezett a Birmingham Citytől januárban, viszont kölcsönben a csapatnál maradt egész a szezon végéig.
    A Birminghamnél ő nyerte meg a Év Fiatal Játékosa díjat az előző szezonban, de az angol U21esek kapusa még nem mutatkozott be a Stokenál, annak ellenére, hogy a válogatottban már korábban bemutatkozhatott.

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: