• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Barnsley kölcsönvette Butlandet!  A Championship 23. helyezettje, a Barnsley kölcsönvette a Stoke City kapusát, Jack Butlandet, vészhelyzeti alapon.Butland_2893140
  Az angol válogatott kapus 93 napot lesz Oakwellben, mint első számú kapus jelölt, és már a szombati Leicester City elleni meccsen kezdő akar lenni.
  A Stoke City vezetője, Tony Scholes minden jót kívánt Butlandnek a kölcsönvétel időszakára, és elmondta, hogy ez fontos szakasza lehet a fejlődésének.
  “Jack egy nagyszerű fiatal tehetség, de amikor aláírt tudtuk, hogy a fejlődéséhez rendszeres játéklehetőséget kell kapjon.
  “Elégedettek vagyunk, hogy egy ilyen lehetőség adódott, hogy kölcsönbe mehet, és biztosak vagyunk abban, hogy Jack és mi is profitálunk majd ebből.
  “Figyeljük majd a teljesítményét, és a lehető legtöbb sikert kívánjuk neki Oakwellben.”
  Butland 3,5 millió euróért érkezett a Birmingham Citytől januárban, viszont kölcsönben a csapatnál maradt egész a szezon végéig.
  A Birminghamnél ő nyerte meg a Év Fiatal Játékosa díjat az előző szezonban, de az angol U21esek kapusa még nem mutatkozott be a Stokenál, annak ellenére, hogy a válogatottban már korábban bemutatkozhatott.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: